(P)illuminati

Dresseuses_d'Hommes_7Kyllä. Se on totta. Maailmaa pyörittää järkyttävä feministinen salaliitto!

Tämä on löytänyt yhden (P)illuminatiin kuuluvan henkilön, joka suostui paljastamaan näiden yhteiskuntien mädättäjien ja “kaiken, mikä oikein on” tuhoajien hirvittävät suunnitelmat. Kutsutaan lähdesuojan puitteissa tätä henkilöä salanimellä “Hiekkasimpukka”.

Misbehaving Minx: Sanot siis, että (P)illuminati on totta?

Hiekkasimpukka: Joo ehdottomasti. Täähän on ihan globaali salaliitto. Osassa maista ollaan pidemmällä vallitsevien rakenteiden tuhoamisessa ja muualla vähän hitaammin ollaan edetty, mutta joo, ihan totta tää on.

MM: Mikä sai sut nyt sitten tulemaan julkisuuteen tän asian kanssa?

HS: No tässä on nyt sellanen tilanne, että tää paljastus on tehty monien menninistien, MRA-, PUA- ja MAT-edustajien toimesta. Onhan se selvä, että nämä tahot pääsivät tästä meidän suunnitelmasta selville. On sen verran terävää sakkia niissä porukoissa. Ajateltiin sitten Kyöpelinvuorella, jossa meillä on päämaja, että vois olla aika tulla ihan julkisuuteen tämän kanssa.

MM: No miten te olette järjestäytyneet?

HS: No meillähän on tosiaan se päämaja siellä Kyöpelinvuorella. Kutsutaan sitä ihan vaan ”Pesäksi”. Paikallisosastot toimivat soluperiaatteella ja suurimmissa kaupungeissa soluja voi olla useita. Viestintä ”Pesän” ja solujen välillä tapahtuu Alfa-aaltojen välityksellä. Tää on tärkeä juttu, koska niitä aaltoja on ihan kaikkialla ja myös ei (P)illuminatin jäsenet altistuvat niille. Sen puoleen foliohatut ei ole turhia ja meillä on ilmiselvää näyttöä siitä, että esimerkiksi menninistit ovat ymmärtäneet suojautua näiltä mädättäviltä aalloilta foliohatuin. Niiden ulostulot puhuvat ihan selvää kieltä siitä, että pitävät miltei yksinään pystyssä maailman folioteollisuutta.

MM: No mistä te tunnistatte toisenne?

HS: No sen lisäksi, että meillä on se salainen kättelyriitti, niin jotkut kantavat erilaisia merkkejä vaatteissaan. (P)illuminatin jäseneksi initoidaan aina kerran vuodessa Samhainin eli Kekrin aikaan. Kyllä sitä oppii näin vuosien saatossa tunnistamaan ne tyypit, joiden kanssa on alasti lentänyt luudalla ja tanssinut patriarkaatin haudalla. Vähän julkisempaa tunnustautumista on tietenkin ”Sand Clam Clan”, joka on toki äärimmäisen organisoitunut ja myös aktiiviseen toimintaan valmis järjestö. SCC:n jäsenet korruptoivat yhteiskunnan monilla eri tasoilla – kerrotaan esimerkiksi yliopistoluennoista tai televisio-ohjelmista, joita on pidetty SCC:n paita päällä.

MM: Aikamoista. Mitä asioita te sitten ajatte?

HS: Joo. Mehän ollaan tällainen äärijärjestö, että meillä on tällaisia ”äärimmäisiä” ajatuksia siitä, että kaikki olisivat tasa-arvoisia, että ihmisen sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen, etninen tai kulttuurinen tausta, kieli, uskonto, uskonnottomuus, taloudellinen asema, terveydentila tai ikä olisi peruste syrjiä ketään. Me ajatellaan, että kaikilla on ääni, jonka pitäis kuulua. Näitä asioita me ajetaan ääriliikkeelle sopivin keinoin eli puhumalla, keskustelemalla, kirjoittamalla tai vaikka tekemällä taidetta. Tavallaan me kyllä ymmärretään, että nämä keinot on karuja. Se on varmasti kovaa monille kohdata esimerkiksi feministinen tweetti tai vahingossa lukea feminististä blogia vaikka just etsi vaan parasta tarjousta kesärenkaista.

MM: Mitä! Sanoit just, että KAIKKI olis tasa-arvoisia. Mut ettekö olekaan naisten ylivaltaa harjoittava liike?

HS: No, tää on silleen yleinen harhaluulo ja oliskin varmaan monen paljon helpompi ymmärtää tän liikkeen potentiaalinen vaarallisuus, jos asia olis tolleen yksinkertaistettavissa. (P)illuminatin jäsenyyshän ei ole sidoksissa mihinkään sukupuoleen tai sukupuolettomuuteen. Kun me ajetaan kaikkien tasa-arvoa, me myös houkutellaan kaikkia osallistumaan tähän itselleen sopivalla tavalla. Mieti mikä potentiaali. Siis ehdottomasti vaarallisin ajatus, mikä meillä on se, että kaikki on ihmisiä. Mieti. Että ei tehdä mitään erottelua. Tää on radikaalia. Ja, että kaikilla on samat oikeudet. WOW, such idea, much anarchy. Kyllähän se on niin, että järjestäytyneet yhteiskunnat suistuis radaltaan ja maailma vaipuis kaaokseen, kun kaikilla ihmisillä olis samat lähtökohdat.

MM: Mitä neuvoja sä antaisit, jos joku haluais suojautua tällaiselta.

HS: No, ihan ensiksi kannattaa vaan askarrella se foliohattu. Suositellaan myös sen oman kodin suojaamista foliolla. Passiivisia keinoja on tämän lisäksi lukea vain sellaisia juttuja, joissa asiat ovat ”oikein” eli sukupuolibinaari ja -hierarkia kunnossa tai jos on pakko nettiin mennä, niin Laasasen blogi on suojautujalle virkistävää luettavaa, myös vois ajatella yli-juma-lautaa tai hompselifoorumia ns. turvallisiksi alueiksi suojautujalle. Muutenkin kannattaa pyrkiä välttämään kaikkea sellaista, joka tekee turvallisiksi koetuista kategoriarajoista huokoisia tai jopa hävittää ne kokonaan. Että kannattaa tarkkaan valita mitä viihdettä kuluttaa, koska (P)illuminati vaikuttaa silläkin saralla, esimerkiksi se kaikki ”homorummutus” – sanomattakin selvää, että me oltiin siinä taustalla myös vaikuttamassa. Aktiivisia keinoja on tietenkin sitten esimerkiksi tällainen ruohonjuuritason vaikuttaminen, jossa julkifeministien tai feministijärjestöjen Twitter-tileille, sähköpostiin tai Facebook-sivuille kirjoitetaan sellaisia huolellisesti muotoiltuja argumentteja kuin ”Kuole suvakkihuora”, ”Hevosen kyrpä” tai ”Toivottavasti sut raiskataan senkin suvakkimädättäjä”.

MM: No hei, kiitos, kun tulitte tämän kanssa julkisuuteen. Miten tästä eteenpäin? Haluatko vielä sanoa jotain?

HS: Kannattais lopettaa se vastaanpyristely. Me ollaan täällä, me vaikutetaan ja vaikka tähän menis vuosikymmeniä, me päästään tavoitteeseemme. Mut sori hei, mun täytyy nyt mennä. Meillä alkaa paikallisjaoston noitapiiri tuolla seitakivillä ja mä olen kastrointivastuussa tänään.

***

Voitteko kuvitella! Hirvittävää! Eikö kukaan ajattele lapsia! Saatanasta tuollainen!

 

***

Tämä on hakenut (P)illuminatin jäsenyyttä ja valmistaa itselleen luutaa, jonka vitsakset valellaan uuden kuun aikaan menninistien foliohattujen alta kerätyllä tuskanhiellä ja kyynelillä. Thank God(ess) materiaalista ei ole pulaa.

Jätä kommentti